Anđeli čuvari Forum Index Anđeli čuvari
www.andjeli-cuvari.com

FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups    fchat fChat  RegisterRegister  
  ProfileProfile    Log in to check your private messages Log in to check your private messages    Log in Log in 

mrzim sebe zato...

Post new topic   Reply to topic    Anđeli čuvari Forum Index -> Samopouzdanje
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Lost Boy

PostPosted: Mon Jan 21, 2008 12:51 am    Post subject: mrzim sebe zato... Reply with quote

ok...
mrzim sebe zato jer...

nemam zavrsenu srednju skolu
mrzim svoju bolest
mrzim sebe zato sto mi nitko nije pruzao ljubav i paznju
mrzim sebe zato sto sam uvjeren da lose sviram bass gitaru
mrzim sebe jer se uvijek javno osramotim
mrzim sebe zbog svojih roditelja
mrzim sebe zato sto sam si dozvolio da bolujem od anoreksije zbog drugih

ali ne mrzim se zbog svog izgleda.. dapace.. nisam umisljen, al mislim da izgledam dobro... mislim... tak mi bar zenske kazu... uostalom, ne mogu van iz ovog tijela, barem ne dok umrem ili dok ne primjenim astralnu projekciju...

-mephistopheles-
Guardian

PostPosted: Mon Jan 21, 2008 7:15 am    Post subject: Reply with quote

E, al pokusaj sada pobrojati i svoje dobre strane. Vjerujem da ih imas barem dvostruko vise nego ovih stvari zbog kojih kazes da se mrzis.
Ima jos nesto - ukoliko si bolovao od anoreksije, ali vise ne mrzis svoj izgled, stovise zadovoljan si njime, bilo bi jako vrijedno saznati kako si dosao do toga, kako si promijenio sliku o svojem tijelu iz negativne u pozitivnu. To je problem s kojim se nosi jako veliki broj djevojaka i mladica i mislim da bi im time mogao pomoci, da vide da postoji izlaz.
Guardian

PostPosted: Mon Jan 21, 2008 7:31 am    Post subject: Reply with quote

Evo, ja mogu poceti s onim sto sam ja primijetio kod tebe:
- izrazena individualnost (covjek treba imati snage suprotstaviti se cijeloj svojoj okolini)
- nacitanost i pismenost
- sjajan talent za pisanje pjesama
- sposobnost kritickog razmisljanja o svijetu oko sebe
- spremnost da se pomaze drugima unatoc svojim osobnim problemima
Sve su to stvari koje te cine onim sto jesi, zasebnom individuom na ovom svijetu, a ovo su i stvari koje ti mogu pomoci da prihvatis sebe mnogo potpunije i bolje. Ipak ti je zivot dao mnogo talenta, unatoc svim onim "losim" kartama koje ti je podijelio, podijelio ti je i mnogo dobrih.
Lost Boy

PostPosted: Mon Jan 21, 2008 12:07 pm    Post subject: thanks... Reply with quote

uh... kolko komplimenata... a sto se tice anoreksije.. pomirio sam se s tim da je ovo moje tijelo i da ne mogu pobjec iz njega... to i oni trebaju shvatit... nema neke filozofije tu... imas jedno tijelo i ako vec mislis da nije savrseno probaj ga poboljsat na neki drugi nacin, a ne izgladnjivanjem... kad to shvate anoreksici i bulimicari nece vise imat problema... ja npr. stavljam tetovaze da bi si "uljepsao" tijelo...

-mephistopheles-
Post new topic   Reply to topic    Anđeli čuvari Forum Index -> Samopouzdanje All times are GMT + 1 Hour

Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum