| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
DzaDza
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 7:24 pm Post subject: VOLONTIRANJE |
|
|
ima tko kakva iskustva u volontiranju????
zahvaljujem unaprijed |
|
| Back to top |
|
 |
Guardian
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 7:00 am Post subject: |
|
|
Ima, samo je pitanje kakvo te volontiranje i u kojem podrucju zanima. Svi mi iz udruge Andjeli cuvari smo volonteri, i kroz tu udrugu pomazemo mladima. Molim te, pokusaj postaviti pitanje malo specificnije. Lijepi pozdrav! _________________ Ne pitamo koliko ih je, nego gdje su. |
|
| Back to top |
|
 |
DzaDza
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 4:29 pm Post subject: |
|
|
mislila sam nekaj u vezi djece i klinaca!!!! htjela bi se priključiti volontiranju, pa me zanima kako krenuti opće s tim!!  |
|
| Back to top |
|
 |
Guardian
|
Posted: Tue Aug 25, 2009 8:51 am Post subject: |
|
|
Ovisi o tome u kojem si gradu. ako si u Zagrebu, ima puno udruga, mozes potraziti udrugu Igra, Ambidekster, ili Suncokret. Ako si u Varazdinu, mozes se javiti u Drustvo Nasa djeca. potrazi neku lokalnu udrugu, to ti je najbolje _________________ Ne pitamo koliko ih je, nego gdje su. |
|
| Back to top |
|
 |
DzaDza
|
Posted: Tue Aug 25, 2009 9:45 am Post subject: |
|
|
Iz Varaždina sam i mislila sam tu nešto naći!!!!
Anđeli čuvari?????
tnx na odgovorima :-)) |
|
| Back to top |
|
 |
Guardian
|
Posted: Tue Aug 25, 2009 12:03 pm Post subject: |
|
|
Mi smo volonteri, ali se bavimo dosta specificnim stvarima, za koje ti je potrebno prilicno puno strucnog znanja - dakle, nama trebaju volonteri - profesionalci iz humanistickih struka. Radimo s mladima koji pokazuju rizicna ponasanja i s njihovim roditeljima. Ukoliko te bas zanima rad s klincima, u kojem ima i kreativnosti i u kojem mozes maksimalno sudjelovati, onda ti je to prije svega drustvo Nasa djeca, mislim da se tamo moze volontirati. _________________ Ne pitamo koliko ih je, nego gdje su. |
|
| Back to top |
|
 |
DzaDza
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 5:10 pm Post subject: |
|
|
| tnx na informacijama ;) |
|
| Back to top |