Anđeli čuvari Forum Index Anđeli čuvari
www.andjeli-cuvari.com

FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups    fchat fChat  RegisterRegister  
  ProfileProfile    Log in to check your private messages Log in to check your private messages    Log in Log in 

Nesto o savjetovalistu

Post new topic   Reply to topic    Anđeli čuvari Forum Index -> Savjetovalište
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Guardian

PostPosted: Sun Nov 05, 2006 8:32 pm    Post subject: Nesto o savjetovalistu Reply with quote

Evo, da malo napisem nesto o savjetovalistu... buduci da radim tamo, mogu vam pricati o tome.
Dakle, na savjetovalistu na Glazbenoj skoli radi nas nekoliko - ponedjeljkom od 18.30 do 20.00 tamo su Jelena i Marijana, srijedom sam tamo od 18.00 do 20.00 ja, a ponekad i Marina.
Savjetovaliste postoji od 1. mjeseca, a preko ljetnih i zimskih praznika ne radi, zato sto ne radi ni skola.
Do danas smo tamo imali oko 50-tak ljudi koji su trazili pomoc - od mladih pa do onih malo starijih.
Atmosfera je dobra, razgovaramo opusteno i neobavezno... i uglavnom nitko ne ode od tamo bez barem nekakvog savjeta...
Ako vas bilo sto zanima, slobodno pitajte... ako ste mozda vec bili tamo, slobodno prokomentirajte kako vam je bilo.
M_Tea

PostPosted: Fri Oct 26, 2007 12:16 am    Post subject: Reply with quote

Pozdrav!

Ja sam ovdje potpuno nova,pa me zanima kako točno djeluje savjetovalište? Ja imam 20 god,i željela bi s nekim razg.o problemima koje me jako muče,jedna meni draga osoba mi je savjetovala da potražim pomoć stručne osobe.
Tražila sam po netu psihologe i psihoterapeute,ali ne mogu si priuštiti privatne psihologe.Studiram u Varaždinu.
Da li je razgovor samo s jednom stručnom osobom ili s njih više i da li mogu doći ako sam znači...malo starija,a nisam školarka?!
Neutral
Problemi koji me muče se ustvari vežu s problemom samopouzdanja,samoozljeđivanja,misli o samoubojstvu.
Iako te misli nisu toliko drastične,one se nanovo javljaju kad napravim neku grešku u životu.Ne cijenim se nimalo i nemam dobro sveukupno mišljenje o svojem izgledu,jer me stalno ljudi uspoređuju s sestrom koja je prekrasna po izgledu.To me ruši svaki dan iznova i pokušala sam sama izgraditi neko samopouzdanje,ali ništa trajno,tj. bez pravog temelja.
Mene zanima da li mi u tome možete pomoći,konkretno ovo savjetovalište ili ne?
Back to top
View user's profile Send private message
Guardian

PostPosted: Fri Oct 26, 2007 7:42 am    Post subject: Reply with quote

M_Tea wrote:
Pozdrav!

Ja sam ovdje potpuno nova,pa me zanima kako točno djeluje savjetovalište? Ja imam 20 god,i željela bi s nekim razg.o problemima koje me jako muče,jedna meni draga osoba mi je savjetovala da potražim pomoć stručne osobe.
Tražila sam po netu psihologe i psihoterapeute,ali ne mogu si priuštiti privatne psihologe.Studiram u Varaždinu.
Da li je razgovor samo s jednom stručnom osobom ili s njih više i da li mogu doći ako sam znači...malo starija,a nisam školarka?!
Neutral
Problemi koji me muče se ustvari vežu s problemom samopouzdanja,samoozljeđivanja,misli o samoubojstvu.
Iako te misli nisu toliko drastične,one se nanovo javljaju kad napravim neku grešku u životu.Ne cijenim se nimalo i nemam dobro sveukupno mišljenje o svojem izgledu,jer me stalno ljudi uspoređuju s sestrom koja je prekrasna po izgledu.To me ruši svaki dan iznova i pokušala sam sama izgraditi neko samopouzdanje,ali ništa trajno,tj. bez pravog temelja.
Mene zanima da li mi u tome možete pomoći,konkretno ovo savjetovalište ili ne?

Draga Tea,

mozemo ti pomoci, s time da savjetovaliste u onom pocetnom obliku vise ne funkcionira. Savjetovanjem se sada bavim samo ja, ali mozes me kontaktirati na broj 091/561-7954, pa cemo dogovoriti susret i razgovor. Ja sam psihoterapeut i u sklopu udruge "Andjeli cuvari" radim besplatno s klijentima koji nisu u mogucnosti platiti. Nemoj se ustrucavati, nazovi me jos danas, pa cemo se dogovoriti za termin prvog razgovora, ok?
M_Tea

PostPosted: Fri Oct 26, 2007 12:01 pm    Post subject: Reply with quote

Hvala na ovoj informaciji!Da,nisam znala da li savjetovalište još radi po starom principu,jer vidim da nema puno ljudi koji ovdje traže pomoć.
Bit će malo teže,ali nazvat ću vas...
Pozdrav!
Back to top
View user's profile Send private message
Guardian

PostPosted: Fri Oct 26, 2007 2:34 pm    Post subject: Reply with quote

M_Tea wrote:
Hvala na ovoj informaciji!Da,nisam znala da li savjetovalište još radi po starom principu,jer vidim da nema puno ljudi koji ovdje traže pomoć.
Bit će malo teže,ali nazvat ću vas...
Pozdrav!

Ok, cujemo se!!
Post new topic   Reply to topic    Anđeli čuvari Forum Index -> Savjetovalište All times are GMT + 1 Hour

Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum